24/4 - crosstävling i Hedesunda

Tjenis!

Idag var jag och kika på crosstävling i Hedesunda. Vi hade tur med vädret men det var lite kallt i luften! Inte var det många som körde heller tyckte jag men i morgon på motionstävlingen kommer det nog bli fler. Jag kanske ska sitta flaggvakt så får verkligen hoppas på solsken! annars fryser jag häcken av mig...
Men i alla fall: allt gick inte galant, först gick startgrinden sönder. Den vart helt vind för att det var bara halva som gick ner när dom släppte ner den! Så de fick köra en flaggstart.. Och under det heatet så var det en kille som krashade riktigt illa och fick åka iväg med ambulansen, så de vart tvungen att avbryta heatet och invänta en ny ambulans..
Men efter det flöt det på bra :)

Nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon....



22/4 Torsdag

Det var i tisdags som jag åkte några varv i Hedesundas bana. Det var jätte tråkigt väder med regn och kyla! Var inte så taggad och mådde inte 100 men jag var ut och åkte en gång i alla fall. Det gick skit :-)!
Rikard var också upp och åkte en gång, och Hampus bröt foten! förra årets motionsvinnare bröt foten! så tråkigt för han..

Nu i helgen och idag blir det inge åka pga förberedelser för tävling och tävlingar :) hoppas att vädret blir lite roligare och att ingen mer bryter några kroppsdelar :-) Vi hörs!

Nu är det ju vitt igen



13/4 - andra åket för i år

Idag ska jag köra igen! Blir andra gången för i år och jag är lite nervös :-) Hoppas det inte är så många på banan idag!

Kollade runt lite på facebook och märkte att någon har smygfotat mig på banan i Rörberg förra året ;

.............................................................................................................................
Hoppas det har torkat lite sen sist!

lördags crossåkning

Såhär såg det ut på banan i lördags....
rikard och någon random crossdriver i den dryga leran
haha !
Rikardo mamma mia! toberta


Nya crossen

Tiiiiiiger och Rikard som precis fått hem nya crossen
Ja ni ser ju hur glad han är :-)

8/4 - första åket

Hej ni! :-D
Nu var det väl längesen jag skrev här? Men medan snön smälter börjar jag att skriva i bloggen igen!
Nu går det äntligen att köra lite här och var i Sverige, och idag [Torsdagen den 8:e april] ska jag kanske åka! förmodligen inte så länge jag inte får tag i farfar men, jag ska i alla fall upp och kolla när Rikard åker lite med sin nya cross :-)

RSS 2.0