11/7

EN LITEN PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV
Tider för tejträningar i Skutskär.
Har dock aldrig tränat i den banan! Helt otroligt när man varit där så många ggr och t.ex. tittat på träningar och tävlingar och följt med polare som kört

11/7

EN ROLIG SAK JAG SKULLE VILJA SKRIVA NER I KALENDERN
Någonting vill jag ju göra! Åka iväg på lördagen och övernatta i depån så man slipper åka bil så tidigt på morgonen, och sedan köra träning hela dagen med andra tjejer! Jag får skriva önskemål till schemat på jobbet :)

Nu är det bara 8 dagar kvar till min 18-års dag, och tills dess så jobbar jag typ varje dag så träningen blir undanflyttad. Nu är jag iaf frisk från lunginflammationen (tror jag) och ska börja träna så fort det går.
(Y) Har köpt en ny kamera också som fungerar klockrent och ger super bra bilder!! Nu tar ajg med mig den vart jag än ska och test-tar bilder.
Hörs!


..

Tror jag ska läggga ner den här bloggen, vad säger ni? Jag skriver ju ändå ingenting. Kan vara för att jag har sådan jävla otur jämt och inte kan köra cross. Jag vill mer än vad jag kan, och när jag knappt inte kan träna och utvecklas så blir det inge kul. Det vet väl vem som helst att det inte blir.
Jag åkte ju på lunginflammation här för några veckor sedan, låg inne i 2 veckor med feber, krassliga lungor tills nu. vet inte om jag vågar träna hårt nu på en gång.

När öppnar HCK's bana då undrar jag? 

RSS 2.0